Nasze produkty
Wyświetlanie 65–76 z 76 wyników
-
Nowość
Pięć Przemian syrop z agawy BIO
-
Pieczarkowa tikka masala z młodymi ziemniakami i zielonym groszkiem
Aromatyczne danie wegańskie na bazie pieczarek, ziemniaczków i groszku, zakorzenione w tradycyjnej kuchni Indii oraz Pakistanu.
-
Nowość
Płatki owsiane bezglutenowe błyskawiczne
Idealne na domowe szybkie śniadanie!
-
Nowość
Płatki owsiane bezglutenowe górskie BIO
-
Potrawka z fasolki szparagowej i pomidorów
Danie na na bazie bulionu warzywnego, z gotowaną zieloną oraz żółtą fasolką szparagową z dodatkiem dojrzałych pomidorów, aromatycznej papryki, czosnku i oleju rzepakowego.
-
Puszysty krem grzybowy
Aksamitnie gładki krem z boczniakiem, borowikiem oraz suszonymi podgrzybkami, zagęszczony ziemniakami i wege-śmietanką z owsa.
-
Rosół azjatycki
Intensywny wywar na bazie wodorostów kombu i grzybów shitake z dodatkiem pasty miso oraz trawy cytrynowej.
-
Sos boloński aromatyzowany drewnem brzozowym
Inspirowany włoską kuchnią, gęsty sos na bazie bulionu warzywnego, aromatyzowany dymem z drewna brzozowego, z dodatkiem pomidorów pelati, cebuli oraz marchwi.
-
Zielone curry z ziemniakami i szpinakiem
Klasyka kuchni tajskiej w wegańskim wydaniu, które łączy w sobie bogactwo składników oraz przypraw ze zbilansowaną dietą bogatą w witaminy.
-
Zupa dahl z soczewicy
Gęsty i sycący dahl z czerwonej soczewicy, gotowany na bulionie warzywnym z chili, imbirem oraz olejem rzepakowym.
-
Zupa fasolada
Inspirowana kuchnią grecką zupa fasolowa, na bazie bulionu warzywnego.
-
Zupa grochowa aromatyzowana drewnem brzozowym
Sycąca zupa grochowa z marchwią, cebulą oraz czosnkiem, wzbogacona aromatem drewna brzozowego.