Nasze produkty
Wyświetlanie wszystkich wyników: 5
-
Krem z kalafiora i zielonego jabłka
Delikatne danie na bazie bulionu warzywnego, nasycone przyprawami i wzbogacone owsem.
-
Pasta z kabaczka
Lekka i orzeźwiająca pasta z kabaczka, z dodatkiem świeżych warzyw oraz koncentratu pomidorowego ze słodkim akcentem cukru trzcinowego. Idealna do kasz, makaronów a także do pieczywa.
-
Puszysty krem grzybowy
Aksamitnie gładki krem z boczniakiem, borowikiem oraz suszonymi podgrzybkami, zagęszczony ziemniakami i wege-śmietanką z owsa.
-
Rosół azjatycki
Intensywny wywar na bazie wodorostów kombu i grzybów shitake z dodatkiem pasty miso oraz trawy cytrynowej.
-
Zupa fasolada
Inspirowana kuchnią grecką zupa fasolowa, na bazie bulionu warzywnego.
-