Nasze produkty
Wyświetlanie wszystkich wyników: 9
-
Chili sin carne z soczewicą i orzechami ziemnymi
Delikatnie pikantne i aromatyczne danie kuchni tex-mex na bazie soczewicy, czerwonej fasoli oraz pomidorów pelati.
-
Nowość
Delikatnie pikantna potrawka z bakłażana
Wegańska potrawka na bazie bakłażana z papryką i marchwią, w marynacie z octu winnego, czosnku oraz chilli.
-
Leczo z wędzonym tofu
Potrawka warzywna, na sycącym bulionie wzbogacanym owsem, z dodatkiem papryki, białej kapusty, cukinii oraz wędzonego tofu.
-
Nowość
Pięć Przemian ashwagandha BIO
-
Nowość
Pięć Przemian maca BIO
-
Pieczarkowa tikka masala z młodymi ziemniakami i zielonym groszkiem
Aromatyczne danie wegańskie na bazie pieczarek, ziemniaczków i groszku, zakorzenione w tradycyjnej kuchni Indii oraz Pakistanu.
-
Potrawka z fasolki szparagowej i pomidorów
Danie na na bazie bulionu warzywnego, z gotowaną zieloną oraz żółtą fasolką szparagową z dodatkiem dojrzałych pomidorów, aromatycznej papryki, czosnku i oleju rzepakowego.
-
Sos boloński aromatyzowany drewnem brzozowym
Inspirowany włoską kuchnią, gęsty sos na bazie bulionu warzywnego, aromatyzowany dymem z drewna brzozowego, z dodatkiem pomidorów pelati, cebuli oraz marchwi.
-
Zielone curry z ziemniakami i szpinakiem
Klasyka kuchni tajskiej w wegańskim wydaniu, które łączy w sobie bogactwo składników oraz przypraw ze zbilansowaną dietą bogatą w witaminy.
-